Bulletin

Vår informationsbulletin innehåller information om händelser, kampanjer, nya produkter som vi systematiskt lägger till vårt sortiment, och om ändringar angående funktion för onlinetjänster, beställningssystem och samarbetsvillkor med TME.

Använd modulen “bulletin” på huvudsidan eller fliken “Bulletin” i ”Kundkontot” för att registrera dig på sändningslistan för bulletinen. Det räcker att välja språk som uppgifterna skall vara på, och bekräfta sedan valet.

När du har registrerat dig på sändningslistan för bulletinen får du ett e-postmeddelande med bekräftelse att du vill erhålla prenumerationen. Följ anvisningarna i detta meddelande.

I fliken “Bulletin” i ”Kundkontot” kan du även meddela vilket språk du vill slutligen erhålla informationen på från TME. Om en sådan språkversion kommer att skapas blir du automatiskt knuten till denna version.

Du kan också när som helst avstå från prenumeration av bulletinen på ett enkelt sätt. Du kan göra det genom att använda modulen “bulletin” på huvudsidan eller fliken ”Bulletin” i ”Kundkontot”. När du väljer alternativet “avsluta prenumeration av bulletinen” får du ett e-postmeddelande som bekräftar att du vill ta bort din adress från vår sändningslista. Adressen tas bort från adressbasen och du får aldrig mer information från oss.