E-fakturor

E-faktura tjänsten finns tillgänglig för kunder som betjänas av TME Sp. z o.o.

Hantering av tjänsten E-fakturor sker i fliken "Ditt konto" -> "E-fakturor".

För att aktivera funktionaliteten måste du godkänna att ta emot e-fakturor genom att markera den angivna kryssrutan samt ange e-postadress som du vill att e-postmeddelanden med en länk för direktnedladdning av en e-faktura i PDF-format ska skickas till. Klicka sedan på aktiveringslänken i meddelandet.

E-fakturor finns för nedladdning i en krypterad https-anslutning för att bekräfta deras äkthet och trovärdighet.

Genom att godkänna att ta emot e-fakturor väljer du automatiskt bort att få fakturor (försäljningsfakturor, kreditfakturor och förskottsfakturor) i pappersform. Varje gång en faktura utfärdas i TME kommer ett meddelande med en länk för direktnedladdning av fakturan i PDF-format att skickas till den adress som du angivit i formuläret. Länken är aktiv i 24 timmar efter dess första användning. Till meddelandet med länken som omnämns i föregående mening bifogas en fil i PDF-format med förhandsvisning av e-Faktura.

Efter denna tid kan fakturan laddas ned i PDF-format endast efter inloggning på webbplatsen, i fliken „Försäljningshistoria”.

Varje gång du laddar ned en e-faktura registreras detta i datorsystemet på TME Sp. z o.o.

Fär att avaktivera tjänsten e-fakturor skall du använda knappen "Avaktivering av tjänsten e-fakturor" som finns bredvid den definierade e-postadressen.

Även kunder som inte har någon aktiv tillgång till ett online-konto på TMEs webbplats kan använda tjänsten E-fakturor. Detaljerad information finns i bifogade dokument.

Regler för att använda elektroniska fakturor i TME Sp. z o.o.

Vänligen skicka frågor och problem till följande adress e-faktury@tme.eu eller till kundserviceavdelningen export@tme.eu, Du kan även kontakta oss via telefon genom att ringa +48 42 645 54 44.

För kunder som inte har någon aktiv tillgång till TMEs konto bifogar vi dokument som gör det möjligt att använda tjänsten e-fakturor.

FÖRKLARING om samtycke till att fakturor utfärdas och görs tillgängliga i elektronisk form

FÖRKLARING om ändring av den e-postadress som en länk till nedladdning av e-faktura skickas till

FÖRKLARING om återkallande av samtycke till att fakturor utfärdas och görs tillgängliga i elektronisk form