Ny kontaktperson

För att lägga företagets andra medarbetare till basen skall man använda fliken “Lägg till kontaktperson” som finns i ”Kundkontot”. Sedan skall man välja från listan (om den är tillgänglig) en redan existerande kontaktperson eller lägga till en ny genom att fylla i obligatoriska fält.

Efter att ha fyllt formuläret skickas ett meddelande till den angivna e-postadressen för den nytillagda kontaktpersonen med en länk som bekräftar viljan för registrering på TME. Den anmälda kontaktpersonen skall ombedjas att fylla i kompletterande nödvändiga uppgifter, dvs. login-namn, lösenord och telefonnummer.  Först då avslutas i TMEs system processen för fullständig registrering.