Administrering av kundkonto

Du kan verifiera dina uppgifter i fliken Ditt konto efter inloggning. Om någon av uppgifterna måste ändras kontakta oss för att uppdatera uppgifterna (dok@tme.pl). Panelen Ditt konto innehåller:

• alla adresser nödvändiga för att lämna in en beställning, dvs. beställarens, varumottagarens, betalarens samt faktura mottagarens uppgifter;
  • kontaktuppgifter till personen som lämnar in beställningen, dvs. för-, efternamn, faxnummer, e-postadress samt avdelning och befattning (vid företagspersonal);
  • medgivanden till: marknadsföring på mail och telefon samt medgivande till profilering vilka när som helst kan redigeras;
  • formulär för ändring av lösenord och användarnamn;
  • formulär för att lägga till en kontaktperson (för företag);
  • formulär för prenumeration av TMEs nyhetsbrev;
  • e-fakturor - tjänsten är tillgänglig endast för kunder som betjänas av TME sp. z o.o.