Ändring av login-namn

För att ändra login-namnet skall man gå till fliken ändring av login-namn som finns i "Kundkontot”, fylla sedan i formuläret och godkänna ändringarna.

OBSERVERA!

Login-namnet och lösenordet får inte vara likadana. Login-namnet måste innehålla från 4 upp till 30 tecken, inklusive minimum en bokstav. Login-namnet och lösenordet skall skrivas med latinska tecken. Storleken på bokstäverna är också viktig.