Favoriter

Favoriter (tidigare Parkering) underlättar inköp i TMEs webbshop. Där finns alla artiklar som kunder valt men inte beställt än.
Detta gör att man kan följa upp historiken av gjorda val utan att behöva söka i produktträdet eller använda sökmotorn. Favoriter är tillgängliga för användning efter inloggning till systemet.

Till Favoriter kan man lägga till både enstaka produkter från katalognivån och flytta hela oavslutade beställningar med knappen "avsluta beställning". Favoriter kan även nås från Quick Buy funktionen.

När artiklar läggs till Favoriter ska man välja eller skapa en ny mapp där produkterna ska placeras. En sådan gruppering medger en enkel hantering av produkterna och underlättar deras sökning.

Observera! Kom ihåg att produkter som lämnas kvar i Favoriter inte medför någon reservation av varor i lagret och inte garanterar att priser som är aktuella när man lägger till dem i mappen bibehålles.