Produktjämförelse

Produkterna i jämförelsen kan presenteras på två sätt:

• horisontellt,
  • vertikalt.

Det finns möjlighet att ändra jämförelsens visningssätt med hjälp av en avsedd knapp i jämförelselistans övre del:  "Vertikal version" (för att gå till vertikal vy) eller "Horisontell version" (för att gå till horisontell vy).

I den horisontella vyn presenteras produktsymbolerna i rader och deras parametrar är grupperade i respektive kolumner.

Den vertikala vyn innehåller parametrar i raderna och produktsymbolerna är ligger i respektive kolumner.