Hantering av parametrar

Under "Hantera parametrar" knappen finns en panel där vi ser alla parametrar av de jämförda produkterna.

Parametrarna döljs / visas med hjälp av:

1.1 kryssrutor

En markerad kryssruta betyder att en parameter blir synlig i jämförelsen och avmarkerad kryssruta betyder att vi inte kommer att se denna parameter i jämförelsen, den blir dold.

1.2 funktionsknappar

• dölj alla produkter
  • visa alla produkter,
  • vänd markeringen (tidigare dolda produkter blir synliga, och synliga produkter döljs)

Presentation av antalet produkter med använda parametrar

Vid varje parameternamn finns en grafisk och sifferinformation om hur många artiklar som aktuell parameter finns i.