Produkthantering

Under "Hantera produkterna" knappen finns ett verktyg för hantering av de artiklar som vi lagt till i jämförelsen.

1. Sortering

Här kan produkterna sorteras i två fält – om ett sorteringskriterium inte räcker kan vi använda ett annat extra kriterium. Bada sorteringar kan ske i stigande eller fallande ordning.

2. Lägg till produkter

Här kan vi också direkt lägga till produkter - det räcker att mata in min. 2 tecken för att jämförelselistan ska tipsa oss om några mest liknande symboler.

3. Dölja / visa produkter

Med hjälp av kryssrutor som finns i produkthanteringspanelen bockar vi av eller skippar artiklar som tas med i jämförelsen.

Extra funktioner hanteras med avsedda knappar:

• dölj alla produkter,
  • visa alla artiklar i jämförelsen,
  • vänd markeringen (tidigare dolda produkter blir synliga, och synliga produkter döljs),
  • dölj produkter som inte finns i lagret.

4. Borttagning av produkter från jämförelsen

Det finns två möjligheter att ta bort produkter från jämförelsen:

• en efter en: genom att klicka papperskorgens ikon i slutet av varje linje med produktsymbol,
  • alla: med "Ta bort alla" knappen.