Ändring av lösenord

För att ändra lösenordet skall man gå till fliken ändring av lösenord som finns i ”Kundkontot”, fylla sedan i formuläret och godkänna ändringarna.

OBSERVERA!

Login-namnet och lösenordet får inte vara likadana. Lösenordet måste innehålla från 8 till 30 tecken med minst en bokstav och en siffra. Login-namnet och lösenordet skall skrivas med latinska tecken. Storleken på bokstäverna är också viktig.