Tiedotuslehti

Tiedotuslehtemme sisältää tietoa tapahtumista, tarjouksista, säännöllisesti valikoimaamme lisätyistä uusista tuotteista sekä verkkopalvelumme toimintaehtoihin, tilausjärjestelmään ja TME:n kanssa tehtyjen sopimusehtoihin tehtävistä muutoksista.

Tiedotuslehden tilauslistalle rekisteröityäksesi käytä ”TME tiedote”-moduulia pääsivulta tai vastaavaa välilehtiä ”Sinun tilisi” -osiossa. Valitse tiedotuslehden kieliversio ja kuittaa valintasi.

Tiedotuslehden tilauslistalle rekisteröitymisen onnistuttua saat sähköpostiosoitteeseesi vahvistusviestin. Toimi viestissä annettujen ohjeiden mukaisesti.

TME tiedote”-välilehdellä ”Sinun tilisi”-osiossa voit myös valita TME:lta saatavan tiedotuslehden kielen. Valitsemasi kieliversion esiintyessä sinut nimetään siihen automaattisesti.

Ensimmäisen käynnin aikana palvelussamme voit tilata tiedotuslehden täyttämällä Uusi asiakasrekisteröinti.

Tiedotuslehden saamisesta voit helposti luopua millä tahansa hetkellä. Tällöin sinun on käytettävä ”TME tiedote”-moduulia pääsivulta tai vastaavaa välilehtiä ”Sinun tilisi” -osiossa. Kun valitset "Peruuta tiedotuslehden tilaus”, saat lähetyslistaltamme poistumisen vahvistavan sähköpostiviestin. Osoite poistetaan tietokannasta etkä enää saa viestejä meiltä.