Yhteyshenkilön tunnistaminen

Yleisellä yritystunnuksella sisäänkirjautuvia asiakkaita pyydetään täyttämään Yhteyshenkilön lisääminen. Tällöin on valittava yksi annetuista yhteyshenkilöistä (mikäli kyseessä) tai luotava uusi yhteyshenkilö, täytettävä lomakkeen pakolliset kentät sekä painettava annettuun sähköpostiosoitteeseen lähetetystä aktivointilinkkiä.

Palvelua käyttävien henkilöiden identifiointi mahdollistaa yksityiskohtaisten tietojen merkinnän suoritettaviin tilauksiin sekä tehostaa pakettien toimitusta vastaaville yrityksen palveluksessa oleville työntekijöille.