Sisäänkirjautuminen

Kirjautuaksesi sisään sivustoon riittää, että kirjoitat sopiviin kenttiin käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja sen jälkeen klikkaat KIRJAUDU SISÄÄN-painiketta.

Verkon kautta lähetettävien tietojen turvallisuuden varmistamiseksi sivustoon sisäänkirjautuminen tapahtuu käyttämällä turvallista (Transport Layer Security) salausprotokollaa, >= 1.2 versiossa. Se varmistaa verkkosivuston välityksellä lähetettävien tietojen suojauksen. Suojatussa sivustossa oikealla puolella, verkkoselaimen ikkunan alaosassa on suljettu keltainen riippulukko. Se tunnusomainen merkki on yhteyden aitouden takuu. Sisäänkirjautumisen jälkeen siirrytään automaattisesti standardinomaiseen http-protokollaan.

Sisäänkirjautuminen mahdollistaa:

• TME:n täyden valikoiman selaamisen, huomioon ottaen ajankohtaisen varastotilanteen,
  • verkossa tilaamisen,
  • määrähintojen selaamisen, huomioon ottaen Sinun alennuksiasi ja hintojen vähennyksiä,
  • aikaisemmin tehtyjen ja vielä toteutumattomien tilausten selaamisen,
  • TME:n luettelon tilaamisen

Jos olet unohtanut nämä tiedot, käytä UNOHDIT SALASANAN-toimintoa. Siinä tapauksessa luodaan uusi tekninen salasana, joka on vaihdettava sisään kirjauduttaessa ensimmäisen kerran.

Sisäänkirjautumiseen liittyvien ongelmien esiintyessä, ota meihin yhteyttä:dok@tme.pl.