Salasanan vaihtaminen

Vaihtaaksesi salasanasi siirry Salasanan muutos-välilehdelle, joka löytyy  ”Sinun tilisi”-osiosta, sekä täytä lomake ja kuittaa tehdyt muutokset.

HUOM!

Käyttäjätunnus ja salasana eivät voi olla sama. Salasanan on oltava 8-30 merkkiä pitkä ja siinä on oltava ainakin yksi kirjain ja yksi luku. Käyttäjätunnus ja salasana on syötettävä latinalaisilla aakkosilla. Huomioidaan myös kirjainkokoa.