Asiakkaan tilin hallinta

Voit tarkistaa tietosi alasivulta Sinun tilisi sisäänkirjautumisen jälkeen. Jos yksi siellä olevista tiedoista vaatii korjausta, ole hyvä ja ota yhteyttä päivittääksesi tiedot (dok@tme.pl). Sinun tilisi-Paneeli sisältää:

• kaikki osoitteet, jotka ovat välttämättömiä tilauksen tekemiseksi, eli: tilaajan tiedot, tavaran vastaanottajan tiedot, maksajan tiedot sekä laskun vastaanottajan tiedot;
  • tilaajan yhteystiedot eli: etu- ja sukunimi, puhelinnumerot, faksinumero, sähköpostiosoite sekä osasto ja virka-asema (yhtiöiden työntekijöiden tapauksessa);
  • luvat, jotka koskevat: sähköposti- ja puhelinmarkkinointia sekä profilointiluvat, joita voi muokata milloin tahansa;
  • lomakkeet, jotka mahdollistavat salasanan ja käyttäjätunnuksen muuttamisen;
  • lomake, jonka avulla voi lisätä yhteyshenkilön (yhtiöiden tapauksessa);
  • lomake, jonka avulla voi tilata TME:n tiedotteen;
  • e-laskut – palvelu on saatavilla ainoastaan niille asiakkaille, joita palvelee TME sp. z o.o.