Saatavuustietojärjestelmä

Saatavuustietojärjestelmä on toiminto, jonka avulla voi valvoa TME:n muuttuvaa varastotilannetta.

Järjestelmästä löytyy kahden tyyppisiä tiedotteita:

• kertatiedote, silloin kun varastossa olevan tavaran määrä saavuttaa kysynnän tason täysin,
  • monikertainen tiedote, silloin kun varastossa olevan tavaran määrä nousee, mutta ei riitä kysynnän tyydyttämiseen. Tiedote lähetetään niin kauan, kuin varastossa olevan tavaran määrä tyydyttää kysynnän täysin.

Tiedotteita voi käynnistää seuraavilta tasoilta:

• luettelosta

• Suosikit-kansiosta

• tuotteen sivulta

• Quick Buy:sta

• ostoskorista (sikäli, kuin korista poistetaan tuote, jonka varastotilanne tilauksen tekemisen hetkellä on tasan 0).

Aktivoidaksesi ilmoituksia, sinun on klikattava ”soittokellon” kuvaketta, joka sijaitsee tuotteen kohdalla, sitten sinun on kirjoitettava vaadittu lukumäärä ja vahvistettava valintasi ”tallenna”-painikkeen avulla.

Jos haluat, että tiedotteita lähetetään joka kerta kun tuotteiden lukumäärä varastossa nousee, aktivoinnin aikana sinun pitää merkitä ruudussa sijaitseva valintaruutu. Sen tyyppinen tiedotusjärjestelmä on aktiivinen niin kauan, kunnes tuotteiden varastomäärä tyydyttää ilmoitetun kysynnän tason 100%:ssa.

Kaikki aktiivisia ilmoituksia koskevat tiedot löytyvät ”Ilmoitukset”-paneelista, joka on saatavilla sisäänkirjautumisen jälkeen.

Tiedotteiden asetuksia voi muokata vapaasti. Riittää klikata vaadittua lukumäärää, tehdä muutoksia ja sen jälkeen vahvistaa ne ”tallenna”-painikkeella.

Kyseisen toiminnan voi ottaa pois käytöstä:

• paneelissa, merkitsemällä valintaruutu tietyn tuotteen kohdalla ja sen jälkeen painamalla ”poista”-painiketta
  • luettelossa, Quick Buy:ssa, Suosikit-kansiossa tai tuotteen sivulla, klikkaamalla tiedotteiden kuvaketta ja painamalla ”poista”-painiketta.

Halutessasi ottaa pois käytöstä ilmoituksen, joka koskee tiedotteen lisäämisen ehdotusta joka kerta kun poistetaan tuote, jonka varastossa oleva määrä on nolla, ei tarvitse kuin klikata ”Peruuta, äläkä kysy uudestaan”-painiketta.

Kyseisen ilmoituksen voi ottaa käyttöön uudelleen valitsemalla sopivan ilmoituspaneelissa olevan toiminnon.

Ilmoituspaneelissa on mahdollista suodattaa tuotteita seuraavien parametrien perusteella:

• TME:n symboli,
  • Asiakkaan symboli,
  • tuottajan merkintä,
  • tuottajan nimi,
  • tuotteen kuvaus.

Ilmoituksia lähetetään sisäänkirjautuneen henkilön sähköpostiosoitteeseen. Se on näkyvillä ”Sinun tilisi → Yhteystiedot”-paneelissa.