Uusi yhteyshenkilö

Mikäli haluat lisätä tietokantaan uuden yrityksen palveluksessa olevan työntekijän, käytä ”Sinun tilisi”-osiosta löytyvää ”Yhteyshenkilön lisääminen”-välilehtiä. Seuraavaksi valitse listalta (mikäli käytettävissä) olemassa oleva henkilö tai lisää uusi henkilö täydentämällä tarvittavat kentät.

Kun lomake on täydennetty, lähetetään uuden yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen vahvistuslinkki, jonka kautta voi rekisteröityä TME-palveluun.  Rekisteröity yhteyshenkilö pyydetään täydentämään tarvittavat tiedot - käyttäjätunnuksen, salasanan ja puhelinnumeronsa.  Tällöin TME-järjestelmän täydellinen rekisteröintiprosessi on suoritettu loppuun.