Trädlista

Listan över grupper som underlättar komponentsökning finns på katalogens vänstersida.

Man kan välja att listan visas som ett träd med 3 nivåer eller alfabetisk lista med hjälp av knappar vilka finns under sökrutan.

Trädets grenar visas och döljs med hjälp av grafiska tecken på vänstersidan av gruppnamnen. Alla grenar kan också döljas med hjölp av pil, som finns under sökrutan.

Efter markering av en grupp visas en förteckning över artiklar tillhörande gruppen i sidans centrum.

Vid produktbeskrivningar vilka visas som sökresultat för den/de fras/fraser som skrivits in i sökrutan finns tryckknappen "Grupp". Knappen länkar till gruppen som den sökta produkten hör till. Den aktuella funktionen är särskilt användbar vid sökning av produkter som liknar den produkten som visats som sökresultat.