Bildindex

I on-linekatalogen finns funktionen "bildindex" som gör det möjligt få översikt av sortimentet i form av foton av för respektive produktgrupper representativa komponenter.

För att få tillgång till bildindexet tryck på knappen "BILDINDEX" som finns i övre delen av rutan som innehåller produktgrupper.

Navigering bland produktgrupperna med hjälp av bildindex sker på samma sätt som i trädlistan. För att visa underkategorier hos en vald grupp i form av foton räcker det att klicka på foto som visar gruppen – då visas ett nytt lager som motsvarar det gjorda valet.
För att stänga lagret med underkategorierna ska man använda X-tecknet som finns för detta lager.