Produktgrupper

Listan över produktgrupperna som underlättar komponentsökning finns på on-linekatalogens vänstersida i form av trädlista eller alfabetisk lista. I katalogsidornas centrala del finns en bildindex som visar produktgruppernas upplägg i form av foton. Efter markering av en grupp visas en förteckning över artiklar tillhörande gruppen i sidans centrum.

Vid produktbeskrivningar vilka visas som sökresultat för den/de fras/fraser som skrivits in i sökrutan finns tryckknappen " Grupp ". Knappen länkar till gruppen som den sökta produkten hör till.
Den aktuella funktionen är särskilt användbar vid sökning av produkter som liknar den produkten som visats som sökresultat.