PayPal

För att genomföra en betalning via PayPal, efter att ha avslutat en beställning med betalningsformen "förskott" välj PayPal och sedan tryck på "Till kassan" knappen.

Då visas ett fönster där man ska välja om betalning ska ske från PayPal-kontot eller med bankkort. Efter auktorisering av transaktionen debiterar systemet bankkortet eller PayPal-kontot och överför pengarna till TMEs PayPalkonto.

När du använder PayPal hos TME kan du göra betalningar i följande valutor:

• PLN

• EUR

• USD

• GBP

• SEK

• DKK

PayPals systemet visar vilka bankkort som godkänns i respektive länder. I de flesta fallen sker betalning via PayPal-systemet med hjälp av MasterCard och Visakort.

Företaget PayPal har satt upp gränser för kunder som inte har något PayPal-konto. Gränserna har satts upp för garantera systemsäkerheten genom verifiering av information som anges av PayPal-kontoanvändare.

Transaktioner med ett höge värde kräver att man har ett verifierat PayPal-konto. För att bli verifierad registrera dig och logga in på PayPals sida och sedan klicka på länken "Overifierad" i fliken "Mitt konto - beskrivning".